Povratak omiljenog antiheroja: Deadpool bioskopima od 17. maja

Nakon što je srušio sve rekorde na svetskim blagajnama, Rajan Rejnolds se vraća kao Deadpool, i to veći i opasniji nego ikada. Karte za film Deadpool 2, koji će se naći u domaćim bioskopima od 17. maja, već su puštene u prodaju i mogu se kupiti na blagajnama bioskopa Cineplexx, CineStar, Cine Grand Capitol Park Rakovica i Vilin Grad Niš.

20th Century Fox je juče objavio novi trejler za Deadpool 2, koji konačno nagoveštava zaplet ovog filma, i predstavlja sve članove X-Force tima koji stižu kao pojačanje čuvenom antiheroju.

Rajan Rejnolds se ovog puta našao i u ulozi koscenariste i producenta filma. “Rajan je neverovatno talentovan za komediju, a ovaj film je idealan teren na kome se on ističe. On je tog lika iz stripa pretvorio u svoj brend. Postoji sinergija između Dedpula i Rajana. On zaista jeste Dedpul u životu – u smislu načina na koji priča i gleda na svet, ponekad. On je duhovit i pomalo neozbiljan, ali ima veliko srce, kao i Dedpul,” objašnjava reditelj filma Dejvid Lič.

Scenario potpisuju Ret Ris i Pol Vrenik, scenaristi prvog Deadpool filma. Rajan Rejnolds, Morena Bakarin, Džoš Brolin, Brajana Hildebrand, T.Dž. Miler, Edi Marsan, Zazi Bitz, Lesli Ugams, Karan Soni, Džulian Denison i Stefan Kapičić čine ekipu nastavka priče o omiljenom antiheroju.

Izvor: TOPFM-MCF

Foto: Bigstock-toxawww

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.