Zavirite u novi trejler

Studio 20th Century Fox objavio je trejler za film „Predator: Evolucija“, novu verziju franšize „Predator“, reditelja Šejna Bleka.

Trideset jednu godinu nakon što se Arnold Švarceneger prvi put suočio sa smrtonosnim vanzemaljskim stvorenjima, koja su jurila njega i njegove saborce kroz džungle Centralne Amerike, „Predator“ franšiza se vraća na veliko platno. Ovog puta, film je u rukama čoveka čiji je lik stradao u originalnom ostvarenju, i sada je došlo vreme da Predatori rade ono što im on kaže. Šejn Blek, koji je glumio u filmu iz 1987. godine, je koscenarista i reditelj filma „Predator: Evolucija“, što priči daje potpuno novu dimenziju.

U filmu „Predator: Evolucija“, čija se radnja odvija u 2018. godini, bivši vojnik oružanih snaga i pripadnik specijalnih jedinica, Kvin, na plaćeničkoj misiji u Meksiku nailazi na misterioznog vanzemaljca. Kvin mu krade gedžete i šalje ih u SAD na analizu, gde njegov sin Rori otkriva da samo vanzemaljski jezik može da ih kontroliše. Međutim, to saznanje Rorija izlaže ogromnoj opasnosti. Kvin, koji je podvrgnut psihijatrijskoj proceni od strane vlasti da ne bi otkrio šta je video, uspeva da pobegne sa grupom bivših vojnika, i odlazi da spase svog sina, usput otkrivajući još veću zaveru.

U glavnim ulogama naši su se Ivon Strahovski, Edvard Džejms Olmos, Olivija Mun, Kejs Braket, Bojd Holbruk, Sterling K. Braun, Džejkob Tremblej, Tomas Džejn, Džejk Basi, Kigan-Majkl Kej i Alfi Alen.

Očekuje se da će film ponuditi nekoliko iznenađenja za dugogodišnje fanove, uključujući i objašnjenje zašto se lovci iznova vraćaju na Zemlju. „Predator: Evolucija“ stiže u domaće bioskope 13. septembra, a do tada pogledajte šta nam otkriva novi trejler.

Izvor: TOPFM-MCF
Foto: Bigstock-ferino39

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.