Upoznajte Alitu

Studio 20th Century Fox je predstavio novi trejler za film koji je najavljen kao jedan od najboljih SF filmova koji će premijeru imati u 2018. godini. Od dva vizionara i filmska stvaraoca, Džejmsa Kamerona („Avatar“) i Roberta Rodrigeza („Grad greha“), stiže epska avantura „Alita: Borbeni anđeo“, adaptacija japanskog manga stripa „Gunnm“, koji potpisuje Jukito Kiširo.

Kada se Alita (Rosa Salazar) probudi bez sećanja, u budućem svetu koji ne prepoznaje, pronalazi je Ajdo (Kristof Volc), saosećajni doktor koji uviđa da je negde duboko u ovoj napuštenoj kiborgskoj ljušturi srce i duša mlade žene sa izuzetnom prošlošću. Dok se Alita navikava na svoj novi život i opasne ulice Ajron sitija, Ajdo pokušava da je zaštiti od njene misteriozne prošlosti, dok njen novi, urbani drug Hugo (Kian Džonson) hoće da joj vrati sećanja. Ali, kada smrtonosne i korumpirane sile koje vode grad napadnu Alitu, ona saznaje istinu o svojoj prošlosti – ona poseduje borbene veštine koje moćnici žele po svaku cenu da kontrolišu. Ako bi ostala van njihovog domašaja, ona bi bila ključ u spasavanju njenih prijatelja, porodice i sveta u kome je odrasla.

Borbeni anđeo krupnih očiju je Rosa Salazar, a ostale uloge u filmu tumače Kristof Volc, Dženifer Koneli, Maheršala Ali i Mišel Rodrigez.

“Za Alitu ovo putovanje predstavlja sazrevanje, otkrivanje istine o sebi, upoznavanje sa moćima koje poseduje, i prerastanje u osobu koja je veoma skromna, a koja može da promeni svet. Ovo je sjajna priča – puna je uzbuđenja, humora, ljubavi i divnih međuljudskih odnosa,” objašnjava reditelj Robert Rodrigez.

Film „Alita: Borbeni anđeo“ stiže u domaće bioskope od 20. decembra, a do tada zavirite u prve kadrove koje donosi novi trejler.

Izvor: TOPFM-MCF
Foto: Bigstock-NosorogUA

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.