Galaxy S10+ se pojavio na Geekbench-u

Krajem sledećeg meseca Samsung će službeno predstaviti novitete unutar Galaxy linije. Podsetimo, radi se o novim Galaxy S10 telefonima koji će se između ostalog temeljiti i na najnovijim SoC-evima kompanija Samsung i Qualcomm.

O budućim telefonima iz linije Galaxy S10 dosta se pisalo zadnjih meseci. Ovog puta baziraćemo se na rezultate benchmark testova popularnog Geekbench-a.

Kroz njegove algoritme prošao je najveći budući član porodice Galaxy S10 – Plus model, kodne oznake SM-G975U. Dotični uređaj biće namenjen američkom tržištu, što znamo po tome što ima Snapdragon 855 SoC, dok će Galaxy-ji za sva ostala tržišta imati Samsung-ov Exynos 9820.

Geekbench je Galaxy S10+ modelu na temelju simbioze ugrađenog hardvera i instaliranog softvera dodelio 3.413 bodova u Single-Core testovima. Kod Multi-Core testova Galaxy S10+ prošao je još bolje, jer je dobio visokih 10.256 bodova.

Što se hardvera tiče, testirani primerak imao je Snapdragon 855 SoC i 6 GB RAM-a. Sa softverske strane nalazila se najnovija verzija Android platforme – Android 9.0 Pie. Budući da se još uvek radi o telefonu koji je još uvek službeno u fazi razvoja do izlaska finalnog modela, gore navedeni bodovi mogli bi se dodatno povećati, pogotovo u verzijama sa osam i više GB RAM-a.

Izvor: itvesti
Foto: Bigstockphoto/Nessluop

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.