Crni anđeo od danas u bioskopima

Nagrada žirija Glavnog takmičarskog programa FEST 2019, pripala je argentinsko-španskoj kriminalističkoj drami „Crni Anđeo“ (El Angel), koja će se od danas, 7. marta naći na repertoaru bioskopa širom Srbije.

Reditelj filma, Luis Ortega, se tom prilikom zahvalio publici na nagradi u video poruci i poručio da se nada dolasku u našu našu zemlju sa nekim narednim ostvarenjem. Nakon nekoliko rasporodatih sala za ovaj film na FEST-u, kada su se beogradskoj publici poklonili glavni glumci filma Ćino Darin i Lorenzo Fero, bioskopi širom Srbije prikazivaće ovo originalno ostvarenje čiji je producent Pedro Almodovar.

Ovo ostvarenje premijerno je prikazano u Kanu i govori o fizički veoma lepom serijskom ubici koji je poznat kao najduže zatočeni zatvorenik u argentinskom zatvoru. Debitant Lorenco Fero nalazi se u ulozi okrutnog tinejdžera Karlosa, koji kreće na krvavu avanturu sa svojim najboljim prijateljem Ramonom koga tumači Čino Darin. Za razliku od većine filmova o serijskim ubicama, reditelj Ortega ne traži opravdanje u mračnoj prošlosti – Karlos je obožavan od malih nogu, odrastao je sasvim srećan i izgleda kao pravi anđeo. Ortega na interesantan način tretira ovu mračnu figuru i stvara film koji je visoko stilizovan, okupan suncem i svetlim bojama, i oplemenjen momentima humora.

Film “Crni Anđeo” je na redovnom repertoaru domaćih bioskopa u distribuciji Dexin filma.

Izvor: TOPFM-Dexin film
Foto: Naxi media

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.