Rejf Fajns i Branka Katić u nastanku Kingsman-a

Studio 20th Century Fox objavio je prvi trejler za najnoviju akcionu komediju The King’s Man: Početak. Nove heroje i zlikovce filma – koji nam otkriva nešto više o tome odakle je došla kingsman-ova organizacija džentlmenskih špijuna, tumače poznati glumci Rejf Fajns i Haris Dikinson, a jedna od uloga poverena je i našoj glumici Branki Katić.

Britansko-američka franšiza o fiktivnoj tajnoj organizaciji – Kingsman dobila je svoj treći nastavak, a svetlost bioskopskog platna dočekaće u februaru 2020. godine.

Nakon uspeha prva dva filma „Kingsman: Tajna služba“ (2015.) i „Kingsman: Zlatni krug“ (2017.) uigrana autorska ekipa koju čine redite Metju Von i scenaristkinja Džejn Goldman u najnovijem Kingsman ostvarenju osvrću se na poreklo ove tajne organizacije i njene početke.
Grupa najvećih kriminalaca i tirana okuplja se kako bi isplanirala rat u cilju uništenja miliona ljudi. Jedan čovek mora će da se utrkuje s vremenom kako bi ih zaustavio.

Na konstataciju da segmenti prvog trejlera više upućuju na ozbiljniju, sumornu priču za odrasle reditelj filma Metju Von kaže „To mi je i bio plan. Želeo sam da snimim epsku avanturu za koju sam razmišljao kako se može povezati sa Kingsman-om i odjednom je cela priča bila u mojoj glavi“.

Osim Rejf Fajnsa (Ralph Fiennes) i Harisa Dikinsona (Harris Dickinson) u ostalim ulogama našli su se i: Džema Arterton (Gemma Arterton), Metju Gud (Matthew Goode), Aron Džonson (Aaron Johnson), Branka Katić i drugi.

Izvor: TOPFM-MCF
Foto: Bigstock-Denis Makarenko

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.