Čudesna žena 1984 dolazi u bioskope

Najiščekivaniji film ove godine, ,,Čudesna žena 1984“ konačno na velikom platnu Cineplexx bioskopa u Beogradu, Kragujevcu, Novom Sadu i Nišu, od četvrtka 24. decembra.

Talas odlaganja premijera i bioskopske distribucije filmova zapljusnuo je i nastavak priče o Dajani Prins, međutim, kraj godine donosi sjajne vesti za ljubitelje sedme umetnosti, poštovaoce DC Univerzuma i posetioce Cineplexx bioskopa. ,,Čudesna žena 1984“ zablistaće na velikom platnu od četvrtka 24. decembra, a ulaznice za ovaj blokbaster već su u prodaji na blagajnama svih bioskopa Cineplexx, kao i putem sajta i Cineplexx aplikacije.

Gal Gado se vratila ulozi hrabre Amazonke u nastavku velikog DC hita iz 2017. godine koji je postao akcioni film s najvećom zaradom u istoriji i koji je režirala žena. I ovaj je nastavak režirala Peti Dženkins. Za razliku od prvog filma čija je radnja smeštena u vreme Drugog svetskog rata, nastavak priče o Dajani Prins smešten je, kako i naslov kaže, u osamdesete godine prošlog veka . Film nije napravljen da se čini kao nastavak, zato je ovo i potpuno nova verzija Čudesne žene. Ovo je deveti film DC Univerzuma, a u glavnim ulogama, pored sjajne Gal Gadot, gledaćemo i Krisa Pajna, Kristen Vig, Pedra Paskala, Koni Nilsen i Robin Rajt.

Ulaznice su u prodaji.

U skladu sa novim propisanim merama, svi Cineplexx bioskopi radiće utorkom i sredom u periodu od 15 do 21 čas, u četvrtak i petak vas očekujemo od 13 do 21 čas, dok će vikendima blagajne bioskopa biti otvorene od 11 do 21 čas. Blagajne bioskopa se otvaraju pola sata pre prve projekcije filma. Bioskopska blagajna, kao i blagajne za prodaju hrane i pića, radiće do 21 čas.

Projekcije u Cineplexx bioskopima se organizuje uz poštovanje svih preventivnih mera u cilju smanjenja rizika nastanka i prenošenja virusa COVID-19.

Izvor: TOPFM-Cineplexx PR
Foto: Bigstock-Starfrenzy

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.