Avicii: Poslednji nastup u karijeri u bioskopima

„Avicii: True Stories“ je koncertni film reditelja Levana Cikurišvilija koji će ekskluzivno biti prikazan 26. oktobra u odabranim svetskim bioskopima, uključujući CineStar i Kaptol Boutique Cinema.

„Avicii: True Stories” govori o neulepšanoj istini koja se krije iza planetarnog uspeha ali i kontroverznog povlačenja mladog producenta nominovanog za prestižnu muzičku nagradu Grammy, ujedno i kompozitora i izvođača poznatog pod imenom AVICII (a.k.a. Tim Bergling). Projekcija uključuje i 30 minutni nastup s Aviciijevog poslednjeg seta na Ibici koga je održao pre godinu dana, tačnije 26. avgusta 2016.

Film iznosi detalje o njegovom životu od samih početaka, o impozantnim uspesima i vrhovima top lista, svetskim hitovima i borbi s lošim psihofizičkim stanjima koja su neminovni deo ovakve karijere. Cikurišvili je pratio Berglinga poslednje četiri godine snimajući Timova iskustva i razmišljanja usled rasprava s menadžerima – u dilemi između zdravlja i razuma s jedne strane i pritisaka zbog ogromne zarade s druge strane.

U filmu se pojavljuju i kolege sa scene kao što su Tiësto, David Guetta i Nile Rodgers; “True Stories” prikazuje i njihov doživljaj slave kao i pritisaka s kojima mogu da se identifikuju uspešni izvođači, zbog čega ovaj film postaje još atraktivniji za Aviciijeve obožavatelje.

Levan Cikurišvili: ”Hteo sam da režiram iskren film o Timu kao osobi, a ne samo o Aviciiju. Svi znaju Aviciija, ali retki poznaju Tima. Mislim da ovaj film zaista pokazuje Timovu borbu i karakternu snagu. Biti svetska zvezda nije lako kao što to deluje na Instagramu.

Izvor: Blitz-CineStar/TOPFM

Foto: Bigstockphoto/Aliaksei Skreidzeleu

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.