Dobrodošli u džunglu

Da možete da birate da ste neko drugi u nekom drugom svetu, šta biste izabrali? Za kakvog lika biste se odlučili? Kakve bi bile vaše nove veštine, karakteristike, ličnost i na kraju fizički izgled? Pazite kako birate, jer junaci filma „Džumandži: Dobrodošli u džunglu“ nisu imali tu mogućnost.

S najposebnijom igrom na svetu prvi put susreli smo se davne 1995. kada nezaboravni Robi Viliams izlazi iz igre zajedno s još kojekakvim životinjama i „neživotinjama“. Ove godine situacija je potpuno obrnuta tako da su igrači ti koji ulaze u igru i u telima svojih avatara se sukobljavaju s glavnim negativcima i pokušavaju da izvuku živu glavu.

Četvero običnih srednjoškolaca (kompjuterski geek Spenser, sportista Fridž, popularna Betani i povučena Marta) svaki sa svojim adolescentskim problemima i izazovima nakon što zaigraju staru video igru, koju su slučajno našli, postaju sve ono što inače nisu. I upravo takvi moraju da prežive sve izazove koje donosi ova igra ili će ostati zauvek u njoj zarobljeni.

Otkrijte kako su se naši likovi suočili sa sasvim novim izazovima, kako su preživeli u svojim novim telima, ko je bio više a ko manje zadovoljan drastičnom fizičkom promenom a ko je proživljavao svoju najgoru noćnu moru.

Ove zime, očekuje nas promena i mogućnost da zaigrate Džumandži kakav nikad niste.

Avanturistički film „Džumandži: Dobrodošli u džunglu“ direktan je nastavak hita iz 1995. godine u kojem su glavne uloge ostvarili Dvejn Džonson, Džek Blek, Kevin Hart i Karen Gilan, a reditelj je Džejk Kasdan.

Izvor: Con film-TOPFM

Foto: Bigstockphoto-Starfrenzy

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.