Glavni „feature“ iPhone-a X možete imati i na Android-u

Večni internet „rat“ Androidaša i Apple fanboya jedan programer je shvatio onako kako ga i treba shvatati – ne uvek ozbiljno – pa je izradio aplikaciju kojom se glavna „prednost“ novog iPhone-a može uključiti i na Android telefonima. Programer i (očito) zafrkant pod korisničkim imenom idoideas na GitHub je postavio svoj novi projekt, emulator „zua“ na gornjem delu ekrana koji „krasi“ ekran iPhone-a X.

Ova većinom negativno prihvaćena novost predmet je sprdnje na račun Apple-a otkako je iPhone X predstavljen, pa nije čudo da se neko dosetio istu stvar preneti i na Android, samo da bi korisnici mogli „uživati“ u prednosti koja se očituje u nekolicini crnih piksela u vrhu ekrana. Aplikacija XOutOf10 dostupna je u na Play Store-u, a njen opis govori sve što o njoj trebate znati: „simulira prostor na ekranu sa iPhone-a X na Android ekranu, bez potrebe da platite 999 dolara“.

Za instalaciju će biti potrebno imati Android Marshmallow 6.0 ili noviji, i emuliranje najnovijeg iPhone-a može započeti. Takođe, izvorni kod ove aplikacije čeka vas na GitHub-u.

Izvor: itvesti-TOPFM

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.