Hurts: Novi album izlazi ovog meseca

Popularni bend „Hurts“ drugim singlom „Ready To Go“ potvrdio je izlazak četvrtog studijskog albuma „Desire“ koji će biti objavljen ovog meseca.

Nakon „Beautiful Ones“, danas je predstavljen i spot za „Ready To Go“, a kao tačan datum izlaska novog albuma rekli su 29. septembar.

– Ready To Go je pesma o životu koga treba živeti u potpunosti. Nasuprot tome, tema video spota je bol i teškoća sa kojom se pojedinac suočava kada se nosi sa tugom. Nešto, što je pogotovo problematično za sredinu severa Engleske, gde se radnja spota i odigrava. Nadamo se da, pak, da pesma ali i spot nose pozitivnu poruku da treba slaviti život . –  rekao je frontmen Theo Hutchcraft.

Već prvim singlom, „Wonderful Life“, Hurts su postali jedna od napopularnijih i najuspešnijih pop grupa u Evropi, čiji su singlovi i albumu uvek među prvima na muzičkim listama u Britaniji, Nemačkoj, Švajcarskoj,Rusiji,Švedskoj,Belgiji,Poljskoj,Ukrajini,Finskoj, Holandiji,Austriji…

Hurts će novi album promovisati do sada najvećom turnejom koja počinje u oktobru, a album je izdat za kuću Columbia Records (Menart).

Pogledajte numere koje će se naći na albumu „Desire“.

1. Beautiful Ones
2. Ready To Go
3. People Like Us
4. Something I Need To Know
5. Thinking Of You
6. Wherever You Go
7. Chaperone
8. Boyfriend
9. Walk Away
10. Wait Up For Me
11. Spotlights
12. Hold On To Me
13. Magnificent

Izvor: Menart/TOPFM

Foto: Bigstockphoto/Eugene Sergeev

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.