Majstor horora na velikom platnu: Da li se i vi plašite klovnova?

Horor triler „TO (IT) „, u režiji Andi Muschietti-a („Mama“) zasnovan je na veoma popularnom istoimenom romanu Stivena Kinga, koji decenijama zastrašuje čitaoce, a ovo ostvarenje ćemo imati priliku da pogledamo među prvima u svetu danas, dok će se u redovnoj distribuciji naći od 7. septembra.

Kada deca počinju da nestaju u gradu Deri, u Mejnu, grupa mladih dečaka suočiće se sa najvećim strahovima kada se suprotstave zlom klovnu po imenu Penivajs, čija je istorija ubistava i nasilja stara vekovima.

Da li je to čudovište pod tvojim krevetom? Šta leži u mraku? Da li je to stvorenje koje skače u senkama? U ovom horor trileru ne možete izbeći svoj najveći strah.

Zagonetni kratki naslov se odnosi na centralnog zlikovca priče, drevni bauk koji uzima oblik dubokih strahova žrtava i izlazi iz hibernacije svakih 27 godina da bi se hranio najugroženijim stanovnicima Deria, decom. Ovoga puta, međutim, sedam mladih momaka, koji se nazivaju „klubom gubitnika“, zajedno će se boriti sa misterioznim bićem koje nazivaju sveobuhvatnim imenom: TO.

U filmu „TO “ igraju Bill Skarsgarda kao centralni zlikovac priče, Penivajs. Ansambl mladih glumaca: Jaeden Lieberher („Midnight Special“), Jeremi Rai Tailor („Alvin i veverice), Sofija Lillis („37″), Finn Volfhard, Viatt Oleff (“ Čuvari galaksije „), i Nicholas Hamilton (“ Captain Fantastic „).

Film je u distribuciji Blitz Film-a.

Izvor: Blitz Film/TOPFM

Foto: Bigstockphoto/Dean Drobot

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.