Pogledajte ekskluzivnu scenu koje nema u samom filmu

Do novog spektakla Denisa Vilneva „Blejd Raner 2049“ publiku deli manje od mesec dana, a tim povodom objavljena je ekskluzivna scena koje nema u samom filmu! Reč je o sceni koja povezuje dve vremenske faze filmske hronologije.

Između 2019. i 2049. godine, desili su se događaji koji su značajni za novog Blejd Ranera i njegovo razumevanje. Šta se tačno desilo tokom tih nezapisanih 30 godina i koji su to događaji prethodili novom Blejd Raneru možete otkriti u sledećim ekskluzivnim minutima koje će vam dati neke od odgovora i pripremiti vas za pravi spektakl – Blejd Raner 2049.

Po rečima reditelja Vilneva, radi se o filmu pre filma, ili bolje rečeno, filmu između dva filma. Reč je o neprikazanim događajima koji povezuju dve vremenske faze ove filmske hronologije.

U ovim filmskim minutima vodimo vas u 2036. godinu na jedan sastanak koji će baciti novo svetlo na starog ali i novog Blejd Ranera. Oskarovac Džered Leto uvodi nas u priču zbog koje će fanovi početi da odbrojavaju dane do 5. oktobra.

Izvor: Con film-TOPFM

Foto: Denis Makarenko/Bigstock

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.