2017 MTV EMA: Najviše nominacija za Tejlor Svift

MTV je objavio nominacije za željno iščekivanu dodelu MTV evropskih muzičkih nagrada, 2017 MTV EMA. Svetska pop ikona Taylor Swift nominovana je za čak šest nagrada, uključujući i one za najbolji spot za pesmu “Look What You Made Me Do” i za najboljeg izvođača. Sledi kanadska zvezda Shwan Mendes, koji će se takmičiti u pet kategorija, a prate ga Kendrick Lamar i Ed Sheeran sa po četiri nominacije.

Sheeranov mega hit “Shape of You” nominovan je u kategoriji Najbolja pesma, a konkurencija su mu “Whild Thoughts” DJ Khaleda, “There’s Nothing Holdin’ Me Back” popularnog Shwana Mendesa, letnja himna “Despacito” koju izvode Luis Fonsi & Daddy Yankee i vesela numera benda Clean Bandit “Rockabye.”

MTV je danas objavio i imena pet izvođača iz regiona koji će se takmičiti za nagradu MTV Best Adria Act na ovogodišnjoj dodeli evropskih MTV nagrada. Nominovani u ovoj kategoriji su: Sara Jo, Ničim izazvan, Nina Kraljić, Marin Jurić – Čivro i Koala Voice.

Glasanje za MTV Best Adria Act počinje 4. oktobra, na adresi www.mtvema.com i trajaće sve do 11. novembra u ponoć, kada će biti poznat pobednik u ovoj kategoriji.

Svečana dodela 2017 MTV EMA održaće se u nedelju, 12. novembra u The SEE Areni u Londonu. U ulozi voditeljke programa naći će se pevačica Rita Ora.

Izvor: mtv-TOPFM

Foto: Bigstockphoto/andykatz

 

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.