Najpopularniji izvođači današnjice na 2017 MTV EMA

„The Killers“, Demi Lovato, Šoun Mendes, Keša, Kamila Cabeljo, reper Stormzi samo su neki od izvođača koji će nastupiti na predstojećoj dodeli MTV-jevih evropskih muzičkih nagrada, u nedelju, 12. novembra, u londonskoj dvorani The SSE Arena Wembley, saopšteno je iz organizacije.

Kanadska pop zvezda Šoun Mendes je nominovan u čak pet kategorija, između ostalih za najbolju pesmu sa „There’s Nothing Holdin’ Me Back“, Demi Lovato i Kamila Cabeljo se takmiče za zvanje najbolje pop izvođačice, dok će bend „The Killers“, ukoliko pobedi, biti proglašen za najbolje rokere. Britanska reperska senzacija Stormzi je u trci za najboljeg izvođača sa prodručija Ujedinjenog Kraljevstva i Irske.

Ova petorka pridružiće se ranije najavljenoj voditeljki ovogodišnje MTV EMA dodele, Riti Ori, koja će ujedno izvesti jedan od svojih hitova te večeri.

Svetska pop ikona Tejlor Svift nominovana je za čak šest nagrada, uključujući i one za najbolji spot za pesmu “Look What You Made Me Do” i za najboljeg izvođača. Sledi kanadska zvezda Šoun Mendes, koji se takmičiti u pet kategorija, a prate ga Kendrik Lamar i Ed Širan sa po četiri nominacije.

Izvor: mtv-TOPFM

Foto: Bigstockphoto-Starfrenzy

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.