Enrike Iglesias predstavio spot za singl El Baño

Novi singl je spojio jednog od najslušanijih izvođača, Enrikea Iglesiasa sa zvezdom u usponu – “Trap King” Bad Bunny. Rezultat je još jedna uzbudljiva, zavodljiva i seksi himna koja će postati hit širom sveta.

Singl prati podjednako atraktivan video spot, koji je Enrike snimao u Los Anđelesu i Majamiju, a reditelj je Maksim Bohičik. U spotu se pojavljuje glumac Erik Roberts (kao barmen), dok glumica Poliana Uruena igra devojku u koju je zaljubljen Enrique.

Dok slušamo novi singl, Enrique radi na muzici koja će se naći na njegovom jedanaestom solo albumu koji će, kao iščekivano muzičko izdanje, izaći tokom ove godine.

Bez sumnje, Enrique Iglesias je jedan od najuspešnijih izvođača svih vremena! Na mestu #1 Billboard liste Latino singlova, Enrique je do sada ima neverovatnih 27 pesama. Prošlogodišnji veliki hit “Subeme la radio“ postao je njegov 29-ti #1 na Billboardovoj Latin Airplay listi—osiguravši mu rekord “umetnika sa najviše brojeva jedan u 22 godine koliko se ova lista vodi”! Singl „DUELE EL CORAZÓN“ bio je njegov četrnaesti #1 na Billboardovoj Top Dance listi, učinivši ga najuspešnijom muškom zvezdom (u bilo kom žanru). Kao istinska muzička ikona vlasnik je pesme koja se najduže održala na mestu #1 Billboardove Hot Latino liste- singl „Bailando”, koji je tu proveo čak 41 nedelju! Enrike je jedan od umetnika koji je u punom smislu osetio uspeh na polju digitala, jer spada u umetnike koji su naviše preslušavani (ima preko 10 milijardi strimovanih pesama, samo mu je poslednji singl prešao jednu milijardu), kao i preko 14 milijardi pregleda na kanalima YouTube/VEVO!


Izvor: Menart-TOPFM

Foto:Bigstockphoto- s_bukley

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.