„Lavirint: Lek smrti“ stiže u bioskope

Nakon velikog uspeha prva dva dela franšize – „Lavirint: Nemoguće bekstvo“ i „Lavirint: Beg kroz zgarište“, stiže poslednji deo globalno popularne filmske trilogije, bazirane na serijalu knjiga „Lavirint“ autora Džejmsa Dašnera. Domaća publika će imati priliku da pogleda ovo dugoiščekivano ostvarenje od 25. januara u bioskopima širom Srbije.

Reditelj Ves Bol je režirao sva tri nastavka trilogije, dok ćemo u glavnim ulogama i dalje gledati Dilana O’Brajana, uprkos povredi koju je zadobio na snimanju filma, kao i Kaju Skodelario, Tomasa Brodi-Sangstera, Dekstera Dardena, Natali Emanuel, Đankarla Esposita, i druge.

– Ovo je ubedljivo najveći film koji smo do sada uradili, ujedno i najkomplikovaniji. U prvom delu filma smo prikazali radnju iz jednog ugla. U drugom delu smo sagledali situaciju iz tri ugla, a sada ćemo prikazati pet različitih priča koje se sudaraju u jednom gradu – , objašnjava Ves Bol.

U novoj avanturi, Tomas (O’Brajan) predvodi grupu odbeglih ledinaša u njihovu poslednju i najopasniju misiju do sad. Kako bi spasili prijatelje, moraju da provale u legendarni Poslednji grad, lavirint pod kontrolom misteriozne i moćne organizacije „WCKD“, za koji će se ispostaviti da je najsmrtonosniji od svih do sad. Ko uspe da preživi, dobiće odgovore na sva pitanja koja su ledinaši postavljali od prvog momenta kada su stigli u lavirint.

Karte za „Lavirint: Lek smrti“ su puštene u prodaju i mogu se kupiti na blagajnama bioskopa Cineplexx, Cine Grand Capitol Park Rakovica i Vilin grad Niš.

Izvor: TOPFM-MegaComFilm

Foto: Bigstockphoto- GIO_LE

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.