Tejlor Svift kupila kuću trudnoj obožavateljki

Tejlor Svift, trenutno jedna od najpopularnijioh mladih pevačica poznata je po kao humanitarac koji održava posebnu vezu sa svojim obožavaocima. Ovog decembra Tejlor je uradila jedan lep gest, a vest je u medije došla zahvaljujući njenoj obožavateljki Stefani, koja je putem društvenih mreža uputila zahvalnost pevačici.

Naime, Stefani je ostala beskućnik tokom trudnoće, a da nesreća bude veća i njen muž je izgubio posao. Ipak, to ju nije sprečilo da poseti koncert Tejlor Svift u Mančesteru. Prethodno, Stefanina majka je Tejlor zamolila za pomoć, a nakon koncerta Stefani je sačekalo iznenađenje kakvom se nije nadala.

– Dugo sam razmišljala da li da pisem o ovome – napisala je Stefani putem aplikacije The Svift Life – Konačno sam odlučila da ispričam sve što je Tejlor te noći uradila za mene. Ono što mnogi od vas ne znaju je da sam tokom 8 meseci trudnoće bila beskućnik – objasnila je Stefani i uputila sve u priču o dolasku na koncert i svemu što je kasnije usledilo. Rekla je da su joj najpre rekli da Tejlor želi da joj vrati novac koji je potrošila na karte. Ali nije to bilo iznenađenje koje je Sviftova priredila obožavateljki. Ona je paru koji se nalazio u finansijskom problemu kupila kuću i sve što je bilo potrebno za bebu.

Izvor: justjared.com

Foto: Bigstockphoto/andykatz

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.