GOT: Šta nas očekuje u 8. sezoni?

Finalna sezona serije „Igra prestola“ emitovaće se svega šest nedelja, a kako je najavljeno publika širom sveta u njoj će uživati tek naredne, 2019. godine.

Završetak sedme sezone najavio je početak finalnog i možda najvećeg sukoba u celom serijalu – upad Belih hodača na ljudsku zemlju. Ali, šta bi sve publika trebalo da očekuje u poslednjoj sezoni jedne od najuzbudljivijih i najgledanijih serija ikada?

Ukoliko se napravi osvrt na celu priču, 8. sezona bi pred gledaoce trebalo da postavi brojna rešenja. Za početak, otkrije ko je Princ koji je obećan (Azor Ahai) da spasi čovečanstvo i pokori Bele Hodače. Za sada, prema nagađanjima mnogih, najviše šanse za to ima Džon Snou, ali , da li nas očekuje iznenađenje?

Dalje, Džon Snou bi trebalo da sazna svoje poreklo. Ovo je bilo jedno od najvećih otkrića za publiku u samom finišu 7. sezone. Za ovo saznanje, ne bi trebalo da ostane uskraćen ni  Džon u poslednjoj sezoni. U kojim uslovima i na koji način će saznati,  ostaje da vidimo.

Ispunjenje proročanstva – Proročanstvo veštice Megi koje je izrekla kraljici Cercei kao devojčici, za sada se pokazalo kao istinito. Udala se za kralja, izgubila svo troje dece, dobila je konkurenciju u vidu mlađe lepe kraljice…Ostao je onaj deo koji se odnosi na njenu smrt. Naime, Megi joj je saopštila da će biti ubijena od strane „valonquar“-a, što bi u prevodu značilo „malog brata“. Od čije će ruke omražena kraljica nastradati? Da li će to biti Džejmi, Tiron ili neko treći? Odgovor će dati 8. sezona.

Izvor: TOPFM-digitalspy

Foto: Bigstockphoto-kathclick

 

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.