Upoznajte Mračne umove

Studio 20th Century Fox je objavio prvi trejler za distopijski triler „Mračni umovi“, rediteljke Dženifer Ju Nelson. Ovaj uzbudljivi naučno-fantastični film baziran je na popularnoj, istoimenoj knjizi američke spisateljice Aleksandre Braken.

– Ono što me je oduševilo je neverovatna emocija. To je ono što čini knjigu tako snažnom i upečatljivom. Ovo je priča o prijateljstvu i ljubavi u periodu suočavanja sa strašnom pretnjom. Glumci su to osetili na snimanju, i bilo je divno gledati ih kako se zbližavaju, –  navodi rediteljka Nelson, poznata po serijalu filmova „Kung Fu Panda“.

Kada grupa tinejdžera misteriozno razvije nove moćne sposobnosti, biva proglašena za pretnju od strane vlade, a zatim i pritvorena. Šesnaestogodišnja Rubi, jedna od najmoćnijih mladih ljudi, beži iz kampa i pridružuje se grupi tinejdžera koji su u bekstvu, u potrazi za sigurnim utočištem. Uskoro članovi ove novoosnovane porodice shvataju da u svetu u kojem su ih odrasli na vlasti izdali, bežanje nije dovoljno i da moraju da pruže otpor, koristeći njihovu kolektivnu moć kako bi povratili kontrolu nad svojom budućnošću.

Glavnu ulogu u filmu tumači Amandla Stenberg, zvezda filmskog serijala „Igre gladi“ (The Hunger Games), a ostatak glumačke ekipe čine Mendi Mur, Gvendolin Kristi, Haris Dikinson, Patrik Gibson, i Skajlan Bruks.

Film „Mračni umovi“ stiže u bioskope 2. avgusta, a do tada pogledajte prvi, veoma uzbudljiv trejler za ovaj film.

Izvor: TOPFM-MCF

Foto: Bigstock-kathclick

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.