Years&Years najavljuju drugo studijsko izdanje

Londonska grupa Years & Years se vraća sa potpuno novim singlom “Sanctify“, kojim najavljuju dugo očekivano drugo studijsko izdanje.

U produkciji nove pesme učestvovao je Kid Harpoon, koji za sobom ima istoriju uspešnih saradnji sa velikim imenima poput Harry Styles, Florence + The Machine, Shakira, Calvin Harris, Jessie Ware i drugi.

Po objavi, pesma je dobila i prateći video spot, koji je u manje od 24 sata dostigao ogromnu gledanost – više od 200 hiljada pregleda na njihovom zvaničnom YouTube/VEVO kanalu.

Želim da odvedem ljude na ludu i predivnu avanturu kroz moje snove, u svet koji je mnogo drugačiji od našeg. Mnogo sam razmišljao o tom mestu, o mestu iz kojeg ću pričati priče o identitetu, seksualnosti, slavi… – kaže frontmen Olly Alexander o novom singlu i spotu, pa dodaje:  Radnja spota se odvija u pozadini borbe protiv buduće metropole, nazvane Palo Santo. Ovo je prvi deo veće slagalice, a ja se nadam da će zbuniti ljude, ali i da ih na neki čudan način uzbuđuje. Želja mi je da svako interpretira spot na svoj način. 

Izvor: TOPFM-Universal Music Serbia PR

Foto: Bigstock- melis

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.