Tom Hardi: Šta nas očekuje u filmu o Venomu?

Tom Hardi je Edi Brok, fotoreporter kojem se život promeni kada se uplete u istragu sumnjivih laboratorijskih testiranja na ljudima koja krenu po zlu. On i sam postaje deo laboratorijske priče, postaje Venom koji se, u ovoj najnovijoj bioskopskoj najavi, po prvi put pojavljuje a, jedino što možemo reći – strašniji je nego što smo mislili.

Venom je najneobičniji junak ili antijunak kojeg jedva čekamo da vidimo na velikim platnima. Nakon ostalih klasičnih superjunaka ove jeseni naš junak nam uteruje strah u kosti. Inače, Venom je obožavaocima super junaka do sada bio poznat prvenstveno kao glavni negativac iz filmova o Spajdermenu koji je, iako ponekad duhovit i zanimljiv, i dalje ostao tek sporedni lik. Ali ove godine imaćemo priliku da vidimo da čak i negativci imaju svoja dva lica i da se ponekad iza najvećeg zla krije veliki junak.

Osim Tom Hardija, glumačku ekipu čini i prelepa Mišel Vilijams u jednoj od glavnih uloga dok će za celokupnu filmsku akciju biti zaslužan reditelj Ruben Flajšer, poznat po odličnom balansiranju između komedije i zabave.

Lik Venoma osmišljen je 1988. godine od strane pisca Dejvida Mišelinija, umetnika Toda MekFarlana i Majk Zeka. Venom je vanzemaljski simbiot, kojem je potreban čovek kako bi preživio, ali zauzvrat čovek dobija neverovatne moći. Iako je lik Venoma prvotno bio zamišljen kao negativac, on kasnije, u određenim verzijama, postaje tzv. antijunak a zatim gotovo pravi junak.

Izvor: Con film

Foto: Bigstockphoto-Starfrenzy

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.