Džejson Derulo dolazi u Beograd

Autor najvećih aktuelnih hitova pop muzike, Jason Derulo, nastupiće 28. oktobra u Štark Areni!

Svetska superzvezda, trenutno je najpoznatiji po hitovima „Tip Toe”, „Swalla“ sa preko milijardu prikaza na YouTube-u, „If I’m Lucky“ i pesmi “Colors”, koja je i himna 2018 FIFA Svetskog prvenstva.

Sa preko 102 miliona pregleda i ekvivaletne prodaje širom sveta, oba njegova hita „Watcha Say“ i „Talk Dirty“ [feat. 2 Chainz] dostigla su četvorostruko platinasti status, dok su „Want To Want Me“ i „Ridin’ Solo“ zaradili trostruko platinasti. “Trumpets“, „Wiggle“ [feat. Snoop Dogg] i „In My Head“ osvajaju dvostruko platinasta priznanja.

Platinasti singlovi uključuju „Marry Me“, „The Other Side“ i „It Girl“, dok su „Get Ugly“ i „Dont Wanna Go Home“ prošli kao zlatni. Strimovi njegovih numera prelaze 6.3 milijarde, a pregledi na YouTube-u prešli su 4 milijarde. Na radiju, njegova muzika došla je do više od 20 milijardi slušalaca, sa preko 3.5 miliona puštanja!

Ulaznice u prodaji od 23. maja na blagajnama Štark Arene i Bilet Centra, na svim prodajnim mestima CS Eventima i online na www.starkarena.co.rs

Izvor: TOPFM-Štark arena
Foto: Bigstock-kathclick

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.