Doba sutrašnjice od 28. juna u bioskopima

Novi film Džejmsa Franka i Brusa Tijerija Čeunga Doba sutrašnjice, naučnofantastična akcija sa neverovatnom glumačkom ekipom, stiže u domaće bioskope u četvrtak, 28. juna.

U postapokaliptičnom svetu, u kome odavno nema vode i benzina, princ iz oaze kreće u potragu za lekom za bolesnu kraljicu, ali na tom putu, suprotstaviće mu se gospodar rata i njegov robot Aš, što dovodi do smelog putovanja kroz pustinjske pustare.

Scenario za „Doba sutrašnjice“ je baziran na originalnoj priči, čiji je autor Džejms Franko. Iako sinopsis za film ne ukazuje na elemente ljubavne priče, Franku je baš to bila inspiracija za film.

“Bio sam veoma zainteresovan za ljubavnu priču između robota i čoveka, kao i istraživanje te tanke granice između njih,” objašnjava Franko.

Džejms Franko je pokazao višestruki talenat – kao pisac, reditelj, i glumac. U filmu „Doba sutrašnjice“ se oprobao u sve tri uloge istovremeno, a podršku je našao u sjajnoj glumačkoj ekipi koju čine Mila Jovović, Lusi Lu, Suki Voterhaus, i reperi Snup Dog i Metod Men.

Muziku za film je radio elektronski duo Toydrum, koga čine Džejms Grifit i Pablo Klements. Njihove numere izlaze iz okvira komercijalne filmske muzike, ali su itekako ostale dosledne žanru.

Film „Doba sutrašnjice“ će se naći na repertoarima bioskopa širom Srbije od 28. juna.

Izvor: TOPFM-MCF
Foto: Bigstockphoto-Dean Drobot

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.