LZ7 predgrupa Derulu

Elektro dens pop performans iz Londona i Mančestera, LZ7, nastupiće kao predgrupa Džejsonu Derulu, 28. oktobra u Štark Areni.

Misija LZ7 je da muzika zaobiđe intelekt i komunicira direktno sa dušom. Svojim zaraznim melodijama, LZ7 svakako zna kako da prodrma publiku.

Od samog početka, LZ7 održava relevantnost i iskrenost u svojoj muzici, koji dolaze iz srca koje vidi ono najbolje u mladima. Bend primenjuje svoja lična iskustva u muzici, čime daju slušaocu bolji uvid u to odakle su i kuda idu sa svojom muzikom. Predvođeni Lindz-om, Sain Louis-om i Lily Jo-om, a podržani bendom uživo, LZ7 uživo je definitivno nešto što ne treba propustiti.

Njihovi veoma uspešni singlovi „Home“ ,„So Good“, „Give my All“,„Perfect Day“ odlično se kotiraju na MTV Hits Clubland-u, kao i u NME magazinu, Pop Justice i Dancing Astronaut, uz velike ljubitelje koji daju kredibilitet industriji. Iza sebe imaju preko 3 miliona pregleda i 300 000 skinutih pesama, i više od 100 000 pratilaca na mrežama.

Ulaznice za koncert u prodaji na blagajnama Štark Arene i Bilet Centra, na svim prodajnim mestima CS Eventima i online na www.starkarena.co.rs

Foto: Bigstockphoto-maxoidos
Izvor: TOPFM/Stark arena

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.