Marcus & Martinus uz Derula

Svetska zvezda, Džejson Derulo, najavio je da će mu se na njegovoj evropskoj turneji, u okviru koje će nastupiti 28. oktobra u Štark Areni, pridružiti Marcus & Martinus, najveći pop fenomen koji dolazi iz Skandinavije!

„Džejson je jedan od naših najvećih idola, neverovatan umetnik i veliki čovek, za koga smo ponosni što možemo da ga nazovemo našim prijateljem. Prilika da mu se pridružimo na ovoj fantastičnoj turneji stvarno je ostvarenje sna,“ rekao je Marcus Gunnarsen, „takođe smo srećni što ponovo putujemo u Evropu i upoznajemo sve naše fantastične fanove.“

“ Džejson je oduvek bio naš uzor. Tako je talentovan i vredan. Mi smo skromni i ponosni što smo pozvani da idemo na turneju sa ovim velikim zabavljačem „, dodao je Martin Gunnarsen.

Džejson Derulo je na samom vrhu muzičkih top lista sa hitovima ‘In my head’, ‘Don’t wanna go home’, ‘Talk Dirty’ i ‘Want to want me’. Osim toga, osvojio je i još osam ‘Top 10 hitova’, uključujući i njegov debi 2009. ‘Whatcha Say’ , duet sa Little Mix ‘Secret Love Song’, a ovogodišnji „Swalla“ sa Nicki Minaj već je prešao 383 miliona samo na Spotify-u.

Od početka svoje karijere do danas, Džejson Derulo je od pisanja pesama za Lil Wayne, Pitbull, Diddy, Sean Kingston i druge, stigao do prodaje od 50 miliona singlova širom sveta. Na You Tube-u je ostavrio više od 3,9 milijardi prikaza i preko 2 milijarde puštanja na Spotify-u.

Ulaznice za koncert u prodaji na blagajnama Štark Arene i Bilet Centra, na svim prodajnim mestima CS Eventima i online na www.starkarena.co.rs

Izvor: TOPFM/Štark arena
Foto: Bigstock-kathclick

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.