Nemilosrdni plišani: Kako se lutke ponašaju iza zatvorenih vrata?

Nemilosrdni plišani su mnogo toga: krimić o istrazi zagonetnog ubistva, priča o prijateljstvu i partnerstvu dvoje policajaca, o različitostima i njihovom prihvatanju, o iskupljenju osramoćenog junaka.

Ali film sigurno nije za decu, ni u kom pogledu. Ovo je razularena letnja komedija za odrasle koja prikazuje kako se lutke ponašaju iza zatvorenih vrata, kad u blizini nema dece. S pričom smeštenom u Los Anđeles, Nemilosrdni plišani istražuju svet u kom kraj ljudi žive i rade lutke. Poput nas, i lutke imaju različite osobine, zanimanja, interese i poroke. Makar žive zajedno s ljudima, lutke se još uvek smatraju građanima drugog reda i suočavaju se s diskriminacijom, predrasudama i nasiljem dok pokušavaju pronaći svoje mesto u svetu i da žive sa što više dostojanstva.

U središtu priče je narušen odnos između Melisse McCarthy kao detektivke Connie Edwards, mentalno nestabilne veteranke koja pokušava da se nosi sa svojom zavisnošću o šećeru, i Billa Barretta kao Phila Phillipsa, njenog bivšeg osramoćenog partnera-lutke. Jednom davno bili su zvezde i ponos svog odeljenja, sve do skandala nakon kojeg je Phillips izgubio posao. Sad je privatni detektiv koji zastupa interese lutaka u gradu anđela. Nakon što je nekoliko glumaca iz The Happytime Gang – omiljenog dečijeg programa iz 90-tih – ubijeno, Edwards i Phillips moraju udružiti snage kako bi pronašli serijskog ubicu.

Izvor: TOPFM-Blitz film
Foto: Bigstock-maxxyustas

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.