Komedija Tata i sin na proputovanju u bioskopima

Od ovog četvrtka sve ljubitelje komedije, u bioskopima čeka urnebesna avantura „Tata i sin na proputovanju“ sa Džeremi Ajronsom u glavnoj ulozi.

Nakon srčanog udara, svetski poznati glumac koji pati od alkoholizma primoran je da putuje preko cele države kako bi prisustvovao venčanju svoje ćerke. U ovu neobičnu avanturu upušta se sa otuđenim sinom, sa kojim godinama nije u kontaktu zbog prevelikih razlika, a koji je čaki svedočio protiv oca na parnici za razvod braka. Ipak kako bi prisustvovao na svadbi svoje ćerke, miljenice, pristaje na ovaj put. „Tata i sin na proputovanju“ je crna komedija o odnosu između oca i sina koji od potpune suprotnosti karaktera dolaze do zaključka da su puno sličniji nego što su mislili.
Sa tatom i sinom na proputovanju (An Actor Prepares) je film koji prikazuje dva snažna karaktera u krajnje komičnom obračunu. Kako se film odvija, a avantura postaje sve ozbiljnija, tata i sin postaju sve blizi, i sličniji nego što su mogli da zamisle.

U filmu glavne uloge tumače Džeremi Ajrons, Metju Modin i Džek Hjuston. Reditelj filma je Stiv Klark. Film je premijerno prikazan u Americi 2018.

Film se od četvrtka 6. septembra prikazuje u bioskopima KC Lazarevac, Kruševac, Kovin, Bačka Palanka, Vrnjačka banja, bioskopu Art Kolarac, Aleksandar Lifka u Subotici, bioskopu Cinestar Novi Sad, Cinema 213 i Cadmus Budva.

Izvor: TOPFM-2iFilm
Foto: Bigstockphoto/stockasso

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.