Samo za najhrabrije: Opatica iz pakla je stigla u bioskope

Horor-triler „Opatica iz pakla“ istražuje još jedan mračni kutak sveta filmova „Prizivanje zla“ koji su svojom sablasnošću obuzeli gledaoce u celom svetu.

Novi film režirao je Korin Hardi , a producirali Džejms Van i Piter Safran. Safran je producirao sve filmove iz franšize „Prizivanje zla“, a u ovom istražuju šokantno poreklo o demona Valaka koji se prvi put pojavio u filmu „Prizivanje zla 2“

Kad mlada opatica u rumunskom samostanu počini samoubistvo, Vatikan pošalje u istragu iskusnog sveštenika s mučnom prošlošću i mladu opaticu koja tek treba da se zamonaši kako bi otkrili šta se tačno dogodilo. Zajedno će saznati strašnu tajnu tog samostana . Rizikovaće ne samo svoju veru nego i dušu i razotkriti malicioznu silu u telu opatice , a sam samostan će postati užasno poprište bitke između živih vernika i prokletih duša.

U filmu nastupaju Demjan Bičir (“A Better Life”) kao otac Brk, Taisa Farmiga (televizijska serija “American Horror Story”) kao sestra Irena te Džon Bloke (“Elle”) kao lokalac Frenči .

Izvor: TOPFM-Blitz film
Foto: Bigstockphoto-Dean Drobot

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.