Tom Odell u Beogradu

Muzička senzacija nove generacije, vanserijski talentovani i višestruko nagrađivani britanski kantautor Tom Odell prvi put će nastupiti u Beogradu 12.februara 2019.godine u Hali sportova “Ranko Žeravica”!

Nakon više nego uspešnog nastupa na EXIT festivalu 2015.godine, odgovor mnogobrojnim fanovima na pitanje „kada će održati samostalni koncert u Srbiji?“, napokon je pozitivan – i na naše i na njegovo zadovoljstvo gledaćemo ga u Beogradu.

„Gostovanje u Srbiji mi je ostalo u zaista lepom sećanju“ kaže Tom i dodaje: „iskreno se radujem što ću se ponovo sresti sa vašom publikom“.

„Dečko koji obara s nogu“ verovatno nije ni sanjao da će ga muzika odvesti na ovakve visine kada je, još sa 13 godina u rodnom Čičesteru počeo da piše pesme, to tada za njega „nije bilo cool“. Na sreću milona fanova širom sveta, shvatio je da je pisanje pesama i talenat za muziku koji je pokazao još kao tinejdžer, njegov život i njegov poziv… i da je itekako „cool“!

Ni ljudima iz posla a ni publici nije mnogo trebalo da shvate kakav talenat imaju pred sobom, pažnju svetske muzičke javnosti skrenuo je na sebe već prvim albumom „Long Way Down“ iz 2013.godine. Lili Alen uporedila ga je sa Dejvidom Bouvijem, Tejlor Svift kaže da je njegov veliki fan i da je uspeo da je obori sa nogu, prestižnu „Ivor Novello“ nagradu za najveća autorska dostignuća dobio je već 2014.godine, odmah nakon zaslužene BRIT Critic Choice… Ali najveća nagrada i najveće priznanje za njegov rad bez sumnje stiže od publike – više nego uspešni nastupi na nekim od najvećih svetskih festivala (Glastonbury, T In The Park, Coachella, EXIT…) i rasprodati koncerti širom sveta znak su da je i pesmama sa debi izdanja ali i sa albuma „Wrong Crowd“ iz 2016.godine uspeo da dotakne publiku na pravi način i da je na pravom putu da postane prava i velika svetska zvezda!

Odbrojavanje do trećeg studijskog izdanja započeo je singlom „If You Wanna Love Somebody“ , zatim nas je obradovao videom za naslovnu numeru „Jubilee Road“, a od nedavno se vrti i duet sa njegovom dugogodišnom prijateljicom i saradnicom, sjajnom Alice Merton – „Half As Good As You“. Album “Jubillee Road”, inspirisan životom u engleskom predgrađu, korak je dalje za ovog neverovatno talentovanog mladića – pisao je, pevao i svirao na ovom izdanju ali ga i producirao, eksperimentisao je sa novim zvukovima i instrumentima. Kako zvuče nove pesme, ali i klinci koji se igraju u njegovoj ulici i kakvi su to koraci Odelove devojke, saznaćemo 12.oktobra kada će se „Jubilee Road“ zvanično pojaviti na tržištu.

Istog dana Tom Odell kreće i na „The Jubilee Road“ turneju, koja će ga prvi put dovesti u Beograd! Sigurni smo da ćemo osim u novim pesmama, uživati, plakati i radovati se uz njegove, ne stare, ali dobro poznate hitove “Another Love”, “I Know“, “Grow Old With Me“, “Hold Me“ …

Tom Odell, njegova muzika i mnogo lepih emocija čekaju vas u Hali sportova „Ranko Žeravica“ 12.februara!

Ulaznice po ceni od 2200 RSD u prodaji su od četvrtka, 6.septembra, na svim prodajnim mestima Eventima, kao i online na www.eventim.rs

Izvor: TOPFM/TOM ODELL PR Srbija
Foto: Bigstockphoto/Aliaksei Skreidzeleu

 

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.