Samsung pravi laptop sa ekranom na presavijanje

Kao što verovatno znate, sledeće godine na tržištu bi se trebao pojaviti Samsung-ov preklopni telefon sa savitljivim ekranom kojeg ćete u zatvorenom obliku koristiti kao klasični telefon, dok će vam otklopljen služiti kao tablet.

Najnovija informacija koju je potvrdio Samsung-ov potpredsednik marketinga za PC računare Lee Min-cheol, govori da je u planovima južnokorejske kompanije i projekt na kojem sarađuje s partnerima, laptop sa savitljivim ekrananom.

„Samsung sarađuje sa proizvođačima ekrana na razvoju laptopa sa savitljivim ekranom kojima presavijanje neće biti jedina funkcija, već će stvoriti novu vrednost i produbiti korisničko iskustvo“, izjavio je Min-cheol.

U ovom trenutku još nije poznato kada bismo Samsing-ove nove laptopove mogli videti na tržištu, ali za očekivati je da će sledeće godine na nekom od tehnoloških događanja predstaviti prve prototipe. Možda to učine i na svojem Unpacked događanju uz lansiranje preklopnog telefona.

Jako nas zanima kakvu korist će korisnicima doneti laptop sa savitljivim ekranom, jer nemamo baš čistu predstavu o tome na koji način će nam, kako kažu, „pružiti novo iskustvo“.

 

Izvor: itvesti
Foto: Bigstockphoto/Nessluop

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.