Kapetan Marvel u bioskopima od 7. marta

Ljubitelji filmova o superherojima, akcionih avantura i spektakularnih vizuelnih efekata, sa velikim nestrpljenjem čekaju na film „Kapetan Marvel“, koji će se premijeru imati 6. marta u bioskopu Cineplexx BIG Beograd.

Karte za premijernu projekciju su rasprodate, a na redovnom bioskopskom repertoaru film će se naći od 7. marta. Budite među prvima koji će uživati u filmu u kome naslovnu ulogu tumači Oskarovka Bri Larson i to u bioskopima: Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Roda, Tuckwood, Kombank Dvorana, CineGrand Park Kapitol Rakovica, Arena (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx (Niš), Cineplexx Kragujevac Plaza, CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pancevo), Vilin Grad (Niš), Cineplexx Priština i Cinepelxx MNE Delta City (Podgorica).

Smešten u devedesete godine dvadesetog veka, Kapetan Marvel iz Marvelovog studija je potpuno nova avantura iz do sada neviđenog perioda u istoriji Marvelovog filmskog univerzuma, koja prati Kerol Denvers kako postaje jedna od najznačajnijih junakinja u univerzumu. Dok galaktički rat koji vode dve vanzemaljske rase utiče i na Zemlju, Denvers će se naći, zajedno sa malom grupom saveznika u centru vrtloga.

Izvor: TOPFM-Taramount
Foto: Bigstock-Davdeka

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.