Metju Mekonahi u novoj komediji

Urnebesna komedija „Bitanga s plaže,“ u kojoj je glavna uloga poverena jednom od najomiljenijih glumaca Holivuda naći će se u domaćim bioskopima od 18. aprila.

Spreman na sve vrste transformacija zarad svojih uloga, Mekonahi je otišao korak dalje i predstavio se kao poročni poeta Mundog, čije nesvakidašnje ponašanje odudara od ponašanja jednog pesnika. On živi po sopstvenim pravilima! Njegov govor ponekad zvuči proročki i dubokoumno, ali češće uličarski, jer on više i nije toliko popularan i u centru pažnje. Svoj život okrenuo je ka porocima, uživanju u oblacima dima i velikim količinama pića. Iako se ne bi reklo, Mundog nije skitnica, već slobodan duh čije ga bogatstvo spašava od mnogih nevolja i životnih problema u koje bi olako mogao da upadne.

O ovoj urnebesnoj komediji Mekonahi kaže da predstavlja „epidemiju radosti“ i da su on i reditelj Korin imali odličnu saradnju, poput nekog di džeja i njegove muzike. Dobitnik nagrade Oskar, koji je zarad uloga bio spreman da drastično menja svoj fizički izgled, da dobije višak kilograma (film „Zlato“), kao i da ih naglo i enormno izgubi (film „Poslovni klub Dalas“), da proredi kosu, ali i da vrsno odigra zgodnog momka, smatra da je ovo jedan izuzetno zabavan film zbog čega je i prihvatio da igra u njemu.

Nakon duže pauze i svog poslednjeg filma „Buntovnice“ iz 2013. godine, reditelj i scenarista Harmoni Korin odlučio se za još jednu komediju „Bitanga s plaže,“ a osim Mekonahija u ostalim ulogama našli su se i drugi poznati glumci među kojima su: Martin Lawrence, Zac Efron, Isla Fisher, kao i hip hop muzičar i glumac Snoop Dogg i drugi.

Izvor: TOPFM-MCF
Foto: Bigstock-Denis Makarenko

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.