Google+ je zvanično ugašen

Google je održao obećanje da će u aprilu ove godine ugasiti Google+, pa njegova društvena mreža koja je trebala da konkuriše Facebook-u više ni službeno ne postoji. Na stranici putem koje ste se do sada logovali, Google je stavio obaveštenje o gašenju uz napomenu da se drugi Google-ovi proizvodi kao što su Gmail, Google Photos, Google Drive i YouTube ne ukidaju u sklopu obustavljanja usluge Google+ za privatne naloge te možete nastaviti sa korišćenjem tih proizvoda.

Ako vas zanima šta se dogodilo ili se događa sa vašim sadržajima na Google+, Google kaže:

„Brišemo sadržaj sa Google+ naloga i Google+ stranica za ličnu upotrebu. Ovaj proces će trajati par meseci, pa sadržaj može da se prikazuje u tom periodu. U međuvremenu, ako ste prethodno napravili sadržaj na Google+, možete da preuzmete i sačuvate preostali Google+ sadržaj i izbrišete Google+ profil. Možete i da pregledate i izbrišete preostale aktivnosti na Google+.“.

Što se tiče korišćenja Google+ za G Suite nalog, recimo na poslu ili u školi, Google navodi da će Google+ za G Suite ostati dostupan kako bi se omogućili razgovori između korisnika u istoj organizaciji.

Izvor: itvesti
Foto: Bigstock-bigtunaonline

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.