OnePlus 7 stiže 14. maja?

Nakon Samsung-a Galaxy S10+ i Huawei-ja P30 Pro, jedan od najočekivanijih telefona ovog proleća na našem tržištu je i OnePlus 7. Prema najnovijim informacijama koje stižu iz izvora bliskih ovom proizvođaču, novi top model će službeno biti predstavljen 14. maja.

Međutim, ako je verovati dosadašnjim glasinama, a posebno procurelim fotografijama, možemo očekivati najmanje dva modela, a možda i tri. Naime, uređaj čija je fotografija nedavno procurila nosi ime OnePlus 7 Pro, što implicira postojanje i „običnog“ modela. Ova verzija bi mogla stići sa 5G modemom, ali kruže glasine i o tome da će 5G varijanta zapravo biti treća.

Što se specifikacija tiče, za sada raspolažemo podacima o 6,5-inčnom AMOLED ekranu od ivice do ivice, sa selfie kamerom koja iskače iz kućišta. Ispod haube kuca najnoviji Snapdragon 855 u kombinaciji sa 8 GB RAM-a, a u ponudi će navodno biti i varijante sa 10 ili čak 12 GB.

Trostruka kamera navodno dolazi u rasporedu 48 + 20 + 16 megapiksela, o kojoj za sada nema detalja. Baterija raspolaže kapacitetom od 4000 mAh i novom 44W tehnologijom brzog punjenja.

Izvor: itvesti
Foto: Bigstock-LGreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.