Alexandra Stan povodom dolaska na Enter festival

Pred svoje prvo gostovanje u našoj zemlji, ova popularna pevačica poručuje:

Ovo je moj prvi nastup u Beogradu i veoma sam uzbuđena jer ću napokon upoznati svoje fanove. Iako prvi put nastupam na ENTER festivalu, već osećam neku vrstu povezanosti, budući da smo takoreći komšije. Veoma sam srećna jer se festival održava u ovakvom ambijentu, u prirodi, blizu vode, jer sam veliki ljubitelj vode, obzirom da sam odrasla u Konstanci, na obali mora. Spremam i jedno lepo iznenađenje za beogradsku publiku i posetioce festivala – premijerno ću otpevati svoj novi singl „I think I love it“ koji još uvek nije objavljen. Jedva čekam da vas upoznam!

Alexandra Stan je izdala je svoj debi singl „Lollipop (Param Pam Pam)“ 2009. godine. Naredne godine objavljuje singl „Mr. Saxobeat“ koji je postao popularan širom Evrope. Pesma je dostigla prvo mesto na rumunskom Airplay Chart-u, polako se popela na muzičke lestvice u Evropi, postala je međunarodni hit i ušla je u top 10 pesama u 20 država. Takođe, probila se i na muzičku scenu Severne i Južne Amerike. Usledili su singlovi „Get Back (ASAP)“ i „Lemonade“. Sudeći po MTV-ju, njena popularnost ne jenjava ni danas. Ostali hitovi kojima se Alexandra Stan može pohvaliti su: „Ecoute“, „Vanilla chocolate“, „We Wanna“ sa INNA-om, „I did it, Mama!“, „Dance“ i mnogi drugi.

Alexandri Stan će se na otvaranju festivala, u četvrtak 27. juna, pridružiti slavna britanska zvezda Sonique, vlasnica BRIT nagrade za najboljeg ženskog izvođača, poznata po hitovima kao što su „Sky“, „Alive“ i „It feels so good“ koji su obeležili čitavu jednu dekadu u beogradskim klubovima i na najslušajnijim radio stanicama, Sara Jo – naša pop pevačica, učesnica Prvog glasa Srbije i Pesme Evrovizije, Angelina – umetnica čarobnog glasa koja osvaja naše prostore i Rika – britanska tinejdž zvezda u usponu.

Celokupan program festivala možete pogledati OVDE. 

 

Izvor: TOPFM-ENTER festival PR
Foto: Bigstock-nd3000

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.