Nastup Sonique usled nevremena pomeren za večeras

Nastup Sonique na drugom izdanju ENTER Festivala, sinoć je odložen zbog nevremena, a iz organizacije festivala, potvrđeno je da će britanska zvezda nastupiti  večeras, u Topčiderskom parku, u neposrednoj blizini Miloševog konaka. Ulaz na festival je besplatan.

Sonique ponosna vlasnica BRIT nagrade za najboljeg ženskog izvođača, a pamtimo je po hitovima kao što su „Sky“, „Alive“ i „It feels so good“, koji su obeležili čitavu jednu dekadu u beogradskim klubovima i na radio stanicama.

(Foto: Enter festival, promo plakat)

Pored nje, večeras će posetioci moći da čuju i popularnu grupu SARS, koja posle dužeg perioda ponovo nastupa pred domaćom publikom, čuvenu Generaciju 5, Mortal Kombat, Iskaza, NBG, Kiku, Void Inn, Point Blank i mnoge druge.


(Foto: Enter festival, promo plakat)

Poslednje veče festivala, subota 29. jun, posvećeno je rep muzici i najaktuelnijim izvođačima ovog popularnog pravca, kao što su Coby – jedan od najpoznatijih muzičara, aranžera, producenata i tekstopisaca, Gazda Paja – srpski reper i MC, Vuk Mob, Surreal, Mili, Djexon, Djans, Fox i mnoge druge trep zvezde.
Partner ENTER festivala je Centar beogradskih festivala (CEBEF), dok su pokrovitelji i ove godine Gradska opština Savski venac i Grad Beograd.

Pored besplatnog ulaza, za publiku će biti organizovan i besplatan prevoz do Topčiderskog parka – linije „ENTER 1“ i „ENTER 2“, koje će saobraćati na 30 minuta, od Sava Centra i sa Trga republike, saopšteno je iz organizacije.

Izvor: TOPFM-ENTER festival PR
Foto: Bigstock-nd3000

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.