Novi film o Spajdermenu od danas i u domaćim bioskopima

Spajdermen osvaja Evropu, a od danas i u domaćim bioskopima!

Ovog leta Spajdermen je uzeo odmor i sa društvom otišao na put u Evropu. Iako Srbija nije bila jedna od destinacija njegovog putovanja, Tom Holand (Spajdermen) misli na svoju srpsku publiku i uputio joj je poseban pozdrav:

Najnoviji samostalni film „Spajdermen: Daleko od kuće“ radnjom se direktno nastavlja na hit „Osvetnici: Kraj igre“, u domaće bioskope dolazi u četvrtak 4. jula. Najnestrpljiviji fanovi imaće priliku da ga pogledaju dan ranije na pretpremijernim projekcijama.

U Holivudu je održana svetska premijera, kojoj su prisustvovali glumci Tom Holand, Zendaja, Semjuel El Džekson, Džejk Džilenhal i imali priliku da zablistaju na crvenom tepihu. Kako je to izgledalo na holivudskoj premijeri možete pogledati u priloženoj foto galeriji: https://we.tl/t-2SE4P5kwMp

Piter Parker je odlučio da letnji odmor po prvi put provede sa svojim najboljim prijateljima Nedom, Em Džej i ostatkom ekipe putujući po Evropi. Međutim, Piterov plan da zapostavi svoje superjunačke dužnosti na nekoliko nedelja brzo se izjalovio kada je on nevoljno pristao da pomogne Niku Fjuriju (Semjuel El Džekson) u otkrivanju ko stoji iza napada misterioznih stvorenja koja šire haos širom starog kontinenta. Umesto mirnog razgledanja Venecije i Londona, čekaju ga obračuni sa novim neprijateljima, uključujući i misterioznog Misteria (Džejk Džilenhal). Pred Spajdemenom je sada teška bitka jer u potpuno novim okolnostima mora da spašava svet i zaštiti svoje prijatelje, a očekuje ga i neočekivani novi savez.

U ulozi Piter Parkera ponovno gledamo britanskog glumca Toma Holanda koji se savršeno snašao u liku Spajdermena. Pored Holanda, ostatak glumačke postave čine Marisa Tomej, Zendaja Meri Kolman, Toni Revolori, Džejkob Batalon, Džek Bi Smuv i Njuman Akar. U ulozi Nik Fjurija se pojavljuje izvanredni Samjul El Džekson, dok je u ulozi Misteria Džejk Džilenhol koji se na ovaj način pridružio zaista impresivnoj listi glumaca u Marvelovom svetu.

Od 4.7. u svim bioskopima i u 3D, IMAX 3D i 4D formatima.

 

Izvor: TOPFM/Con film
Foto: Bigstockphoto-shevtsovy

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.