Premijera Vojne akademije 5 širom Srbije

Jedna od najpopularnijih domaćih serija poslednjih godina, „Vojna akademija“ imaće svoju petu sezonu, kojoj će prethoditi i istoimeni film. Premijera je zakazana 2. oktobra u Sava Centru, nakon čega će film biti prikazan u bioskopima širom zemlje. Nakon Beograda, slede i premijere u drugim gradovima: 3. oktobra u Novom Sadu, 4. oktobra u Kragujevcu i Kraljevu, 5. oktobra u Nišu, 7. oktobra u Obrenovcu, 8. oktobra u Gornjem Milanovcu i 9. oktobra u Banja Luci.

Režiju kao i do sada potpisuje Dejan Zečević, dok scenario potpisuju Željko Hubač i Zorica Cvijetić.

Naši omiljeni junaci ovoga puta prolaze kroz nove izazove, od poslovnih, poput kapetana Danijela Stošića koji pokušava da se vrati letenju, do divnih ljubavnih priča, borbe za opstanak veze Roksande i Vasiljevića, ali i borbe za potomstvo Šaše i Klisure. Pratimo i mlade potporučnike koji se spremaju za specijalnu brigadu i trude da prežive u najvećoj divljini, gde na test stavljaju prijateljstva.

Uloge: Bojan Perić, Nina Janković, Jelisaveta Orašanin, Miloš Timotijević, Slaven Došlo, Andrea Ržaničanin, Vaja Dujović, Anđela Jovanović, Vučić Perović, Viktor Savić, Đorđe Stojković, Miodrag Dragičević, Jovan Jovanović, Davor Golubović, Ivan Mihailović, Olga Odanović, Dragana Dabović, Tanasije Uzunović, Branka Pujić, Dragan Petrović Pele, Miodrag Miki Krstović, Gordana Paunović, Tatjana Venčelovski, Darko Tomović…

Distributerska kuća „Art Vista“ predstavila je oficijalni trejler filma „Vojna akademija 5“.

Izvor: TOPFM/Art Vista
Foto: Naxi media Mix, Željka Dimić

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.