Dženifer Aniston dobitnica prestižnog priznanja

Anistonova će biti nagrađena za njene čuvene uloge na televiziji i filmu, uključujući Netflix hit Murder Mystery, za koju je nominovana u kategoriji Najbolja ženska zvezda u 2019. Dodela nagrada E! People’s Choice Awards emitovaće se uživo iz Barker Hangara u Santa Moniki u nedelju 10. novembra u 03:00 iza ponoći na kanalu E.

“Dženifer Aniston je prava energija, koju je prikazala u svojim nezaboravnim legendarnim ulogama i likovima”, izjavila je Džen Nil, direktorka E! News, događaja uživo i Lifestyle Digital. “Za graciozno osvajanje komedije i drame i na malom i velikom ekranu, mi ćemo odati počast Dženifer Aniston nagradom The People’s Icon of 2019.”

Eniston se neprimetno transformisala od devojke iz komšiluka kroz ulogu Rejčel Grin u „Prijateljima“, nagrađenu Emijem i Zlatnim Globusom, do međunarodno priznate filmske zvezde koja je igrala u komedijama poput „Svemogući Brus“, „Kako se rešiti šefa“ i „Mi smo Milerovi“, zatim u dinamičnoj drami za koju je nominovana za nagrade Zlatni Glubus i SAG u filmu „Cake“. Ove jeseni Anistonova se vraća na televiziju sa dugo iščekivanom serijom „The Morning Show“, uz Stiva Karela i Riz Viterspun.

Izvor: TOPFM-ProPR
Foto: Bigstock-kathclick

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.