Sutra premijera novog filma Anga Lija

Film obiluje scenama akcija, a u isto vreme obrađuje duboku temu koja sve više intrigira čovečanstvo. Poseban ugođaj za ljubitelje savremene tehnologije, ogleda se u njegovom tehničkom smislu. Naime, ovo će biti prvi film u našoj zemlji koji će se prikazivati u 3D formatu visoke rezolucije, sa 60 frejmova po sekundi i 5:1 zvukom.

Tehnologija je uspela da klonira čoveka još pre 20 godina. Sada, po prvi put u istoriji kinematografije, predstavljamo publici potpuno novog digitalnog čoveka. „Ovo što smo ovde uradili nikada pre nije urađeno.Gledao sam u savršenu verziju sebe od 23. godine,” izjavio je glavni glumac Vil Smit.

“BLIZANAC” je inovativni akcioni triler u kome glavnu ulogu tumači Vil Smit. Henri Brogan je elitni ubica, koji iznenada postaje meta i koga proganja misteriozni, mladi operativac koji naizgled može predvideti svaki njegov potez. Film je režirao dobitnik Oskara Ang Li, a producirali su ga poznati producenti Džeri Brukhajmer, Dejvid Elison, Dana Goldberg i Don Grejndžer. U glavnim ulogama su i Meri Elizabet Vinsted, Klajv Oven i Benedikt Vong.

Na redovnim repertoarima naših bioskopa, ovaj film će se naći od četvrtka, 10. oktobra.

Izvor: TOPFM-Taramount PRž
Foto: Bigstock/joeygil

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.