Nož u leđa okuplja sjajnu glumačku ekipu

Poznati pisac i reditelj Rajan Džonson novim filmom Nož u leđa odaje počast slavnoj Agati Kristi.

Nož u leđa je zabavna moderna kriminalistička drama u kojoj su svi osumnjičeni za ubistvo. Slavni autor kriminalističkih romana Harlan Tombi (Kristofer Plamer ) nađen je mrtav na svom imanju nakon proslave 85. rođendana i pronicljivi detektiv Benoa Blank (Daniel Krejg ) zadužen je za istragu zločina. Snalazeći se u lavirintu tajni i laži Harlanove disfunkcionalne porodice i odanog osoblja, Blank mora naći put do prave istine o iznenadnoj smrti slavnog autora. Zvezdanu postavu čine Kris Evans , Ana de Armas, Džejmi Li Kertis , Majkl Šenon Don Džonson, Toni Kolet a film je duhovita misterija sa stilom koji će gledaocu rešavati do samog kraja.

Recept je standardni. Uzmete grupu bogatih ekscentrika, dodate grupi verno osoblje i jednog mrtvaca i pustite da sve dobro prokuva u uzavreloj i tajanstvenoj vili (sve to pod budnim okom glavnog detektiva), sve dok ne ispliva ubica spreman da život provede u zatvoru.

U Džonsonovom modernom kriminalističkom delu ovaj predivni scenario dobiće moderni preobražaj prožet britkim humorom i oštrom kritikom društvenih običaja i porodičnih veza 21. veka, a držaće publiku u neizvesnosti do samog kraja.

Film Nož u leđa u domaće bioskope stiže 28. novembra u distribuciji Blitz Filma.

Izvor: TOPFM-Blitz Film PR
Foto: Bigstock- s_bukley

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.