CATS pretpremijerno u bioskopima od 28. decembra

Jedan od najdugovečnijih mjuzikala u istoriji pozorišta na Vest Endu i Brodveju „CATS“, imao je premijeru 1981. godine u New London Theatre, gde se izvodio 21 godinu i osvojio neke od najprestižnijih nagrada, među kojima su Oliver i Evening Standard nagrada za Najbolji mjuzikl. Godine 1983. produkcija sa Brodveja osvojila je sedam Toni nagrada uključujući i onu za Najbolji mjuzikl i predstava je prikazivana izvanrednih 18 godina. Od postavljanja u Londonu 1981. predstava “CATS” se konstantno igra širom sveta, pogledalo ju je više od 81 milion gledalaca u preko 50 zemalja i na 19 jezika. To je jedan od najuspešnijih mjuzikala svih vremena.

Domaća publika imaće priliku da uživa u ovom vizuelnom, muzičkom i plesačkom spektaklu, sada i na velikom platnu, zahvaljujući sjajnim umetnicima koji nisu štedeli svoj talenat kako bi napravili film koji će vam dotaći najiskrenije emocije.

Glavne uloge tumače Džejms Korden, Džudi Denč, Džejson Derulo, Idris Elba, Dženifer Hadson, Ijan Makelen, Tejlor Svift, Rebel Vilson, kao i Frančeska Hejvard, glavna igračica Kraljevskog baleta, kojoj je ovo prvi put da se pojavljuje na filmu. Režiju potpisuje Oskarovac Tom Hupert („Kraljev govor“, „Jednici“, „Dankinja“)

Film je baziran na delu “Knjiga starog mačka o mačkama svakodnevnim” T.S. Eliota i pozorišnom mjuziklu Endrua Lojda Vebera.

Od subote 28. decembra, „CATS“ se pretpremijerno prikazuje u bioskopima: Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Roda, Cine Grang Capitol Park Rakovica, Kombank Dvorana, Arena Cineplex (Novi Sad), Cineplexx Promenada, Cine Star (Novi Sad), Cineplexx Niš, Cineplexx Kragujevac Plaza, Cinema 213 (Nikšić).

Na redovnom repertoaru film „CATS“ naći će se od četvrtka 2. januara.

Izvor: TOPFM-Taramount PR
Foto: Bigstock- kathclick

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.