Doktor Dulitl ponovo u bioskopima

Robert Dauni Džunior oživljava jedan od najdražih književnih likova u živopisnoj obradi čuvene priče o čoveku koji je mogao da priča sa životinjama – Dulitlom.
Topla i uzbudljiva porodična avantura odvešće nas na mesta o kojima nismo mogli ni da sanjamo, upoznaće nas sa egzotičnim životinjama i pomoći nam da upoznamo svet iz mašte!

Nakon što je izgubio suprugu sedam godina ranije, ekscentrični Dr Džon Dulitl (Robert Dauni Džunior/Nebojša Ljubišić), poznati doktor i veterinar, povlači se iza visokih zidina Dulitl dvorca sam sa svojom grupom egzotičnih životinja. Ali kada se mlada kraljica teško razboli, bezvoljni Dulitl je primoran da se uputi u epsku avanturu do mitskog ostrva u potrazi za lekom, koristeći svoju pamet i hrabrost, dok se susreće sa starim neprijateljima i otkriva čudesna stvorenja.

Od četvrtka 9. januara film će biti na redovnom repertoaru naših bioskopa, u sinhronizovanoj i titlovanoj verziji, 2D i 3D.
Talentovani glumci koji su svoje glasove pozamili mnogim likovima koje volimo i oživeli na srpskom jeziku neke nezaboravne priče, učestvovali su u sinhronizaciji i ovo filma. Tako ćete prepoznati glasove Nebojše Ljubišića, Marka Čurčića, Katarine Gojković, Slobodana Stefanovića, Pavla Jerinića, Milana Tubića, Dušice Novaković, Nikole Todorovića, Peđe Damnjanovića, Aleksandra Gligorića, kao i Milana Antonića koji je i reditelj sinhronizacije.

Izvor: TOPFM-Taramount PR
Foto: Bigstock-Starfrenzy

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.