One su bombe krajem decembra u domaćim bioskopima

Reč je o drami snimljenoj prema istinitim događajima, a prikazuje tri žene američke televizijske Fox News kako se pripremaju za borbu protiv seksualnog uznemiravanja. Film prati novinarku Grečen Karlson koja se sprema da pokrene sudski proces protiv čelnog čoveka ove TV kuće Rodžera Ejlija koji je dugi niz godina seksualno napastvovao i uznemiravao žene koje su radile za Fox News-u. U isto vreme mlada producentkinja  Kajla Popisil  tek dobija posao u ovoj TV kući.  U raskrinkavanje najmoćnijeg čoveka Fox News-a je uključena i novinarka Megan Keli  – jedna od dvadeset žena koje su igrale važnu ulogu u svrgavanju Rodžera Ejlija s moćne pozicije na kojoj je bio čak dve decenije. Iako je poricao svoju krivicu, Ejli je podneo ostavku.

Za seksualno zlostavljanje prvi put je optužen 2014. godine u knjizi Gabriel Sherman „The Loudest Voice in the Room“. U knjizi je uključeno svedočanstvo televizijske producentkinje kojoj je ponudio povećanje plate ako se s njim upusti u seksualne odnose kad god mu se prohte. Ona ga je odbila te na kraju dobila otkaz.

Zvezde filma čine Nikol Kidman, Margo Robi i Šraliz Teron a u domaće bioskope stiže 26. decembra. Šarliz Teron i Margo robi nominovane su za Zlatni globus za uloge u ovom ostvarenju.

Izvor: TOPFM-Blitz film PR
Foto: Bigstock-Joe Seer

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.