Večeras svečana premijera komedije Sluga

Večeras će biti održana svečana premijera filma „Sluga“ ou 20.00h u bioskopu Cineplexx Ušće.

U ovovm ruskom ostvarenju glavnu ulogu ostvario je Miloš Biković, jedan od najpopularnijih glumaca mlađe generacije, a pored njega u filmu su ostvarili uloge i Ivan Ohlobistin, Marija Mironova, Aleksandr Samojlenko, Aleksandra Bortič, Olga Dibceva…

Nakon premijere film će se naći na redovonom repertoaru domaćih bioskopa od 27. decembra.

Rođen u bogataškoj porodici, mladi Grigorij, „Griša“ (Miloš Biković) je toliko ušuškan u svom lagodnom životu da misli da je „iznad zakona“. Kada ode predaleko u svojim ispadima i biva suočen sa zatvorskom kaznom, njegov otac preduzima radikalne mere.

Uz pomoć starog prijatelja, psihologa, otac smišlja plan da rehabilituje svog neposlušnog sina. Griša upada u izrežiranu saobraćajnu nezgodu, a kada dođe sebi, biće 1860. godina, a on će se naći na velikom seoskom imanju, kao obični sluga bez veza i bez primesa života kakav je do tada živeo.

Ljudi koji ga okružuju na imanju su takođe sluge i nikada nisu čuli za recimo – mobilne telefone. Griša prolazi težak put od razmaženog bogataša do čoveka koji ceni mala životna zadovoljstva i vredan rad, koji upoznaje dobre strane pravog prijateljstva i naravno, ljubavi.

Izvor: TOPFM-Art Vista PR
Foto: TOPFM

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.