Bili Ajliš napisala numeru za novi film o Bondu

EON Productions, Metro Goldwyn Mayer Studios (MGM) i Universal Pictures International objavili su da će mlada i popularna pevačica, Bili Ajliš, izvoditi naslovnu pesmu za 25. film o Džejmsu Bondu „NIJE VREME ZA UMIRANJE“.

„Veoma smo uzbuđeni što su Bili i Fineas napisali veoma moćnu pesmu koja će ispratiti emotivnu stranu ovog filma“, izjavili su producenti filma.

Talentovana i popularna osamnaestogodišnja pevačica Bili Ajliš, novinovana za najprestižniju nagradu GREMI, zajedno sa svojim starijim bratom Fineasom, napisala je naslovnu pesmu za film „NIJE VREME ZA UMIRANJE“ (NO TIME DO DIE) . Tako je postala najmlađi umetnik koji je napisao i izvodio naslovnu numeru filmova o voljenom agentu 007.

U filmu “NIJE VREME ZA UMIRANJE” Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov stari prijatelj iz CIA, Feliks Liter, moleći ga za pomoć. Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika ispostaviće se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navešće Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.

„NIJE VREME ZA UMIRANJE“ u naše bioskope stiže 2. aprila ove godine!

„Lud je osećaj biti deo svega ovoga“, istakla je mlada pevačica. „Biti u prilici da napišeš naslovnu pesmu za film koji je deo tako legendarnog serijala, velika je čast. Ovo je najkul franšiza koja je ikada postojala. Još uvek sam u šoku“. Njen brat Fineas je dodao: „Celog života sam maštao da napišem pesmu za film o Bondu. Veoma smo srećni na prilici da imamo udela u ovako legendarnoj franšizi“.

Izvor: TOPFM-Taramount PR
Foto: Bigstock-DFree

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.