Okrugli telefon sa dva ulaza za slušalice

Postoji li neki razlog da današnji pametni telefoni danas izgledaju onako kako izgledaju, odnosno da moraju biti pravougaonog oblika? Ako pitate ekipu iz kompanije dTOOR koju su pokrenule dve dame, današnji telefoni su po tom pitanju dosadni i neinventivni, pa je tako nastao okrugli smartfon po imenu Cyrcle Phone, koji je predstavljen na ovogodišnjem CES-u i za koji bismo mogli slobodno reći da je jedan od najbizarnijih uređaja sajma.

Uređaj radi na Android-u 9 i podržava dve SIM kartice, ali to nije razlog zbog kojeg bi nam trebao biti zanimljiv. dTOOR smatra da mu najveću posebnost daju okrugli oblik i dva utora za slušalice, zbog čega navodno bolje pristaje u svaki džep, mada bismo mi pre rekli da pristaje u žensku torbicu poput pudera. Drugi argument su dva audio 3,5 mm ulaza koji omogućuju spajanje dva para slušalica i deljenje zvuka na dva korisnika, baš poput nekadašnjih starih Walkmana iz osamdesetih godina prošlog veka, koje su uživali deliti zaljubljeni parovi.

Koliko god nam delovao bizarno, verujemo da bi se i za ovaj uređaj mogla naći publika koja će ga kupiti samo da se može isticati u društvu po nečem nekonvencionalnom i drugačijem, a možda bi bio zgodan i kao venčani poklon mladencima.

Trenutno nije poznato kada bi se Cyrcle Phone mogao naći na tržištu i po kojoj ceni.

Izvor: itvesti
Foto: bigstock/makarovada

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.