Zov divljine sa Harisonom Fordom u glavnoj ulozi

Ceo život proveo je uz pse, razumeo njihovu prirodu i način življenja i time za autorsku ekipu najnovijeg ostvarenja „Zov divljine“ (The Call of the Wild) postao najbolji odabir za protagonistu filma. Proslavljeni holivudski glumac Harison Ford (Harrison Ford) našao se u najnovijoj ekranizaciji istoimenog klasika Džeka Londona, u kojoj mu glavnog pratnera na filmu igra pas Bak, a 20th Cetury Studio obelodanio je prvi insert iz filma koji će se u domaćim bioskopima naći od 20. februara.

Priča, koja je aktuelna i nakon 100 godina od njenog nastanka, u najnovijoj ekranizaciji reditelja Krisa Sandersa (Kako da trenirate svog zmaja) koristi vrhunske vizuelne efekte i tehnologiju animacije kako bi životinje u filmu učinila potpuno realnim.
Priča o Baku, psu koji je otrgnut od doma i prepušten tuđini je prema autorima filma najviše i priča o pronalaženje bolje i jače verzije nas samih.

Bak je pas velikog srca čiji se, do skoro savršeni život, okreće naglavačke. Odjednom ga sele iz svog doma u Kaliforniji i odvode u surove divljine Aljaske u vremenima pomame tragača za blagom. Kao novajlija zaposlen u ekipi pasa koji vuku sanke za dostavljanje pošte, a kasnije i vođa tima, Bak doživljava avanturu života i konačno pronalazi svoj mir kada postaje sam svoj gazda.

„Jedna od najinteresantnijih detalja vezano za snimanje filma je to što nije bilo stvarnih pasa sa kojima smo radili. Umesto Baka stajao je čovek koji je glumio sa mnom, kako bi mi olakšao gestikulaciju, kretanje očiju, omogućio mi da mogu emotivno da reagujem, kao da je zaista pas ispred mene. U početku je to bio veliki izazov, a onda je postalo baš zabavno,“ rekao je Harison Ford koji je bio privučen i time što je Zov divljine namenjen i mlađoj publici.

Osim Harisona Forda, u ostalim ulogama našli su se i Karen Gilan (Karen Gillan), Bredli Vitford (Bradley Whitford), Den Stivens (Dan Stevens), popularni francuski glumac Omar Si (Omar Sy) i drugi.

Izvor: TOPFM/MCF PR
Foto: Bigstock-maxxyustas

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.