Rasprodata premijera filma Hotel Beograd: Uvedene dodatne projekcije

Ulaznice za svečanu premijeru filma “Hotel Beograd”, koja će se održati 10. marta u Sava centru, su rasprodate. Zbog velikog interesovanja publike, uvedene su dodatne projekcije filma iste večeri u bioskopu Cineplexx Ušče, na kojima će se publici takođe, pokloniti autorska i glumačka ekipa ovog ostvarenja.

Film koji je nastao u rusko – srpskoj koprodukciji ponudiće najbolje iz obe kinematografije, domaće glumce, koje predvode Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Ljubomir Bandović, Srđan Žika Todorović, Jelisaveta Teodosić i omiljena imena ruskog glumišta Dijana Požarskaja, Boris Dergaćov, Aleksandra Kuzenkina predvođenih rediteljem Konstantinom Statskijim.

“Hotel Beograd” inspirisan je omiljenim ruskim TV serijama “Kuhinja” i “Hotel Eleon”, sa Bikovićem koji tumači glavnog junaka Pavla – Pašu, bogatog naslednika i vlasnika prestižnog hotela Beograd, poznatog po burnim izlascima i raskalašnom životu. Kada se u njegov svet umešaju beogradska mafija, luda nevesta, stara ljubav i neobična familija, njegov lagodan život pretvariće se u avanturu u kojoj je sve moguće.

Komedija će se naći od 12. marta na redovnom repertoaru bioskopa širom Srbije i regiona, a moći će da se pogleda i u odabranim bioskopima Evrope, SAD i Kanade. Srpska verzija filma biće premijerno prikazana 14. marta u Podgorici u bioskopu Cineplexx delta City, dok je svečana premijera u Banja Luci zakazana za 18. mart u bioskopu Cineplexx Palas. Premijera u Minhenu održaće se 19. marta (bioskop CinemaxX), 20. marta u Beču (Cineplexx Donau Zentrum), kao i u Cirihu (bioskop RiffRaff) 21. i 22. marta. Produkciju filma potpisuju kuće: START studio, Yellow, Black and White i Archangel Studios. Izvršni poducent je Film District, a distributer filma kuća Art Vista.

Izvor: TOPFM-Art Vista PR
Foto: TOPFM-Željka Dimić

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.